Secţia Clinica Chişinău

Secţia Tanatalogie Chişinău

Secţia medico-legală Bălţi

Secţia medico-legală Anenii Noi

În legătură cu  concediul neplătiti a dlui Stratan Marian, șef secție medico-legală Anenii Noi, din 16 martie 2020, conform prevederilor legislaţiei în vigoare, serviciile medico-legale a raionului Anenii Noi, Căușeni, Bender, vor fi acordate de către secția Clinică și Tanatologie medico-legală Chișinău.

Astfel, pentru a nu periclita activitatea instituţiilor Dvs. ordonanţele / îndreptările emise de către colaboratorii instituţiilor Dvs. să fie transmise către secțiile nominalizate din 14 martie 2020.

Stratan Marian – expert judiciar medico-legal, categoria a doua de calificare;

  Adresa: ANENII NOI Str. Uzinelor 30

Telefon de contact: 0265-2-39-56

Serviciile de efectuarea expertizelor psihiatrice medico-legale Bălți din data 26 aprilie-14 mai 2021, inclusiv, vor fi stopate din considerentul aflării angajaților secției nominalizate supra în concediul anual în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Secţia medico-legală Cimișlia

În legătură cu concediul anual a secţiei medico-legale Cimișlia din 19 iulie-08 august 2021, conform prevederilor legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către colaboratorii secției medico-legale Hâncești

Pascari Andrei – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: or.Cimișlia, str. Alexandru cel Bun, 135

Telefon de contact:

Secţia medico-legală Cahul

În legătură cu concediu anual a secţiei medico-legale Cahul din 01-22 septembrie 2021 inclusiv, conform prevederilor legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către angajații secţiei medico-legale Cantemir.

Ceban Alexandru – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria a treia de calificare;

Marcu Gheorghe — expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: CAHUL Str. Ştefan cel Mare 150

Telefon de contact: 0299-3-41-73

Secţia medico-legală Cantemir

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Cantemir din 18 august-06 septembrie 2021, inclusiv, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Cahul iar a raionului Leova de către secția medico-legală Hâncești.

1. Verdeş Iurie – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria întâi de calificare;

Adresa: CANTEMIR Str. N. Testemiţanu 1

Telefon de contact: 0273-2-20-81

Secţia medico-legală Calaraşi

 În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Călărași, din 05 iulie-12 august 2021 inclusiv,în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Nisporeni.

 Vodă Nicolae – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: CĂLĂRAŞI Str. N. Testemiţanu 59

Telefon de contact: 0244-2-30-80

Secţia medico-legală Comrat

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Comrat din 23 august-02 octombrie 2021 inclusiv, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Cimișlia.

 Topal Carolina – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria prima de calificare;

Adresa: COMRAT Str. Romană 2

Telefon de contact: 0298-3-11-40

Secţia medico-legală Criuleni

În legătură cu concediul anual a secţiei medico-legale Criuleni din 06 septembrie-15 octombrie 2021 inclusiv, conform prevederilor legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către angajații secţiei Clinică şi Tanatologică medico-legală Chişinău.

 Ceban Anatol – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: CRIULENI Str. Ştefan cel Mare 1

Telefon de contact: 0248-2-26-61

Secţia medico-legală Donduşeni

  

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Donduşeni din 02 noiembrie-10 decembrie 2020 inclusiv, conform prevederilor legislaţiei în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor acordate de către angajații secţiei medico-legale Drochia.

 Frecăuţanu Iurie – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: DONDUŞENI Str. Mihai Eminescu 26

Telefon de contact: 0251-2-29-98

Secţia medico-legală Drochia

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Drochia din 01-19 septembrie 2021 inclusiv, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor acordate de către angajații secţiei medico-legale Dondușeni.

 Balea Valeriu – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: DROCHIA Şos. Sorocii 4

Telefon de contact: 0252-2-49-70

Secţia medico-legală Edineţ

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Edineţ din 19 septembrie-13 octombrie 2019 inclusiv, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate (inclusiv Briceni) vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Rîşcani.

 Vremea Sava – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Cojocari Andrei– expert judiciar medico-legal, categoria a treia de calificare;

Adresa: EDINEŢ Şos. Bucovinei 1

Telefon de contact: 0246-2-52-82

Secţia medico-legală Faleşti

În legătură cu concediul anual a secţiei medico-legale Fălești din 16 august-18 septembrie 2021, conform prevederilor legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către angajații secţiei medico-legale Glodeni din 16-24 august 2021, iar din 25 august-18 septembrie 2021 de către angajații secției medico-legale Bălți

 Panici Anatol – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria întâi de calificare;

Adresa: FĂLEŞTI Str. Ştefan cel Mare 38

Telefon de contact: 0259-2-54-58

Secţia medico-legală Floreşti

 În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Soroca din 02-22 august 2021 inclusiv, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Drochia, iar a secţiei medico-legale Florești vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Bălţi.

Borosean Doina – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria a treia de calificare;

Adresa: FLOREŞTI Str. N. Testemiţanu 1

Telefon de contact:

Secţia medico-legală Glodeni

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Glodeni din 25 august-04 octombrie 2021, inclusiv, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Râșcani

Solovei Serghei – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: or.Glodeni, str.Tricolorului, 2

Telefon de contact:

Secţia medico-legală Hînceşti

 1. Iachimov Oleg – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

 2. Strarinschi Valentin — expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: HÎNCEŞTI Str. M. Hîncu 174

Telefon de contact: 0269-2-35-32

Secţia medico-legală Leova

În legătură cu aflarea în concediul anual al secţiei medico-legală Сantemir în perioada 17 august-01 septembrie 2020, serviciile medico-legale a secției nominalizate vor acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Cahul iar a raionului Leova de către secția medico-legală Hâncești.

  

Secţia medico-legală Nisporeni

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Nisporeni din 29 iulie-07 septembrie 2019 inclusiv, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate și a secţiei medico-legale Ungheni, vor fi acordate de către angajații secţiei medico-legale Fălești și Călărași conform repartizării teritoriale.

 Butnaru Alexandru – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria întâi de calificare;

Adresa: NISPORENI Str. Toma Ciorbă 5

Telefon de contact: 0264-2-32-04

Secţia medico-legală Orhei

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Orhei, din 19 iulie-12 august 2021 inclusiv,în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Rezina.

 Cobîscan Dumitru – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioara de calificare;

Adresa: ORHEI Str. Vasile Lupu 116

Telefon de contact: 0235-2-32-73

Secţia medico-legală Rîşcani

În legătură cu aflarea în concediu anual a secţiei medico-legale Râșcani din 11 octombrie-18 noiembrie 2021inclusiv, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor acordate de către angajații secţiei medico-legale Glodeni.

 Railean Sergiu – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: RÎŞCANI Str. N. Testemiţanu 6

Telefon de contact: 0256-2-39-44

Secţia medico-legală Rezina

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Rezina, din 16 august-25 septembrie 2021, inclusiv, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Orhei.

 Railean Sergiu – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria a treia de calificare;

Adresa: REZINA Str. 27 August 7

Telefon de contact: 0254-2-16-81

Secţia medico-legală Sângerei

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Sângerei, din 04-26 mai 2021 inclusiv, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, examinarea medico-legală a persoanelor și examinarea medico-legală în baza documentelor medicaleale secției nominalizate vor fi acordate de către secţia medico-legală Bălți, iar ale raionului Telenești vor fi acordate de către secţia medico-legală Orhei.

  Cojocaru Valerian – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: SÎNGEREI Str. N. Testemiţanu 51

Telefon de contact:

Secţia medico-legală Soroca

 În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Soroca din 02-22 august 2021 inclusiv, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Drochia, iar a secţiei medico-legale Florești vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Bălţi.

 Rusu Nicolae – expert judiciar medico-legal, categoria a doua de calificare;

Adresa: SOROCA Str. Mihai Eminescu 14

Telefon de contact:

Secţia medico-legală Străşeni

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Strășeni, din 12 iulie-19 august 2021 inclusiv,în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor acordate de către colaboratorii secţiei Clinică și Tanatologie medico-legală Chișinău.

   Gherman Liviu – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria prima de calificare;

Adresa: STRĂŞENI Str. Iachiv 2

Telefon de contact:

Secţia medico-legală Ştefan Vodă

Prin prezenta, Centrul de Medicină Legală informează, că în legătură cu concediul anual a secţiei medico-legale Ştefan Vodă din 02 august-11 septembrie 2021, conform prevederilor legislației în vigoare, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către secţia Clinică și Tanatologie medico-legală Chișinău.

 Ciocoi Sergiu – şef secţie, expert judiciar medico-legal, categoria superioară de calificare;

Adresa: ŞTEFAN-VODĂ Str. Testemiţanu 2

Telefon de contact: 0242-2-44-49

Secţia medico-legală Teleneşti

În legătură cu aflarea în concediul anual a secţiei medico-legale Sîngerei din 12-25 octombrie 2020 inclusiv, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, serviciile medico-legale a populației raionului Telenești vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Orhei.

În legătură cu aflarea în concediul anual a secției medico-legală Sîngerei din 12-25 octombrie 2020 inclusiv, serviciile medico-legale a secției nominalizate vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Fălești.

 

Secţia medico-legală Ungheni

În legătură cu concediul anual a secţiei medico-legale Ungheni din 13 august-22 septembrie 2018 inclusiv, serviciile medico-legale a secţiei nominalizate vor fi acordate de către colaboratorii secţiei medico-legale Făleşti