19 – 21.03.2019 Experţii judiciari din secția Biologie medico-legală a CML

calificați în specialtatea expertiza genetică au participat la întrunirea organizată de Ministerul Afacerilor Interne privind implementarea Acordului între Părţile Convenţiei de Cooperare Poliţienească pentru Europa de Sud-Est privind schimbul automatizat de date ADN, date dactiloscopice şi date de înregistrare...

Ziua Internațională a Femeii ne oferă prilejul potrivit pentru a vă

spune cât de mult însemnați pentru noi. Vă dorim ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni.

21.02.2019 În incinta CEMF ”RAISA PACALO” au avut loc lucrările

SIMPOZIONULUI REPUBLICAN AL SERVICIULUI MEDICO-LEGAL DIN REPUBLICA MOLDOVA CU GENERICUL „REALIZĂRI ȘI PEOVOCĂRI ÎN ACTIVITATEA SERVICIULUI medico-legal” ÎN CADRUL ACESTUI SIMPOZION DIRECTORUL CENTRULUI DE MEDICINĂ LEGALĂ A PREZENTAT RAPORTUL PRIVIND ACTIVITATEA INSTITUȚIEI PE PARCURSUL ANULUI 2018

17.01.2019 Secţia supraveghere transport şi circulaţie rutieră a

Direcției de poliție a mun. Chișinău a organizat o ședință de totalizare privind activitatea pe parcursul anului 2018 cu participarea reprezentantului CML Dl Aurel Vicol

31.12.2018 Comunicat de presă

Replică la știrea „Corupția în împărăția morților” postată de Centrul de Politici și Reforme

27-28.11.2018 Asistentele medicale, felcerii-laboranți și

registratorii-medicali angajați ai CML au participat la cursul de instruire cu genericul ”Cele mai bune practici de răspuns la cazurile de violență în familie”

26.11.2018 Reprezentanții CML au participat activ la evenimentul de sensibilizare a opiniei publice cu genericul ”Împreună putem opri violența în familie”

sensibilizare a opiniei publice cu genericul ”Împreună putem opri violența în familie”, organizat de către Centrul de Drept al Femeilor cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Republica Moldova în cadrul campaniei ”16 zile de acțiuni împotriva violenței în...

16.11.2018, or. Bălți. Au organizat atelierul de instruire cu genericul „EXAMINAREA MEDICALĂ ȘI EXPERTIZA MEDICO-LEGALĂ ÎN CADRUL SERVICIULUI DE TIP BARNAHUS”

16.11.2018, or. Bălți. Centrul Național de prevenire a abuzului față de copii (CNPAC) în parteneriat cu Centrul de Medicină Legală (CML) au organizat atelierul de instruire cu genericul „examinarea medicală și expertiza medico-legală în cadrul serviciului de tip barnahus”

11.10.2018 la inițiativa Centrului de Medicină Legală, Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a organizat

Sănătății Muncii și Protecției Sociale a organizat o masă rotundă cu genericul „Efectuarea expertizei medico-legale privind evaluarea calităţii actului medical: provocări şi perspective”.