31.12.2018 Comunicat de presă

Replică la știrea „Corupția în împărăția morților” postată de Centrul de Politici și Reforme

27-28.11.2018 Asistentele medicale, felcerii-laboranți și

registratorii-medicali angajați ai CML au participat la cursul de instruire cu genericul ”Cele mai bune practici de răspuns la cazurile de violență în familie”

26.11.2018 Reprezentanții CML au participat activ la evenimentul de sensibilizare a opiniei publice cu genericul ”Împreună putem opri violența în familie”

sensibilizare a opiniei publice cu genericul ”Împreună putem opri violența în familie”, organizat de către Centrul de Drept al Femeilor cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Republica Moldova în cadrul campaniei ”16 zile de acțiuni împotriva violenței în...

16.11.2018, or. Bălți. Au organizat atelierul de instruire cu genericul „EXAMINAREA MEDICALĂ ȘI EXPERTIZA MEDICO-LEGALĂ ÎN CADRUL SERVICIULUI DE TIP BARNAHUS”

16.11.2018, or. Bălți. Centrul Național de prevenire a abuzului față de copii (CNPAC) în parteneriat cu Centrul de Medicină Legală (CML) au organizat atelierul de instruire cu genericul „examinarea medicală și expertiza medico-legală în cadrul serviciului de tip barnahus”

11.10.2018 la inițiativa Centrului de Medicină Legală, Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a organizat

Sănătății Muncii și Protecției Sociale a organizat o masă rotundă cu genericul „Efectuarea expertizei medico-legale privind evaluarea calităţii actului medical: provocări şi perspective”.

28.09.2018 Primii experți judiciari din Republica Moldova calificați în specialitatea de expertiză genetică.

Experții judiciari din secția Biologie medico-legală a Centrului de Medicină Legală au promovat examenul de calificare și li sa atribuit calitatea de expert judiciar pentru specialitatea de expertiză judiciară 26.05. Expertiza genetică și 25.01. Expertiza în baza documentelor, în...